jussi_rantanen_neoYksityissairaala NEO keskittyy tuki- ja liikuntaelinvaivojen tutkimukseen ja hoitoon. Toimenpiteistä valtaosa on nivelten tähystyskirurgiaa, käsikirurgiaa sekä erilaisten urheiluvammojen korjaamista. Suurimman asiakaskunnan muodostaa työikäinen väestö.

NEO:n tavoitteena on tulevina vuosina olla yksi Euroopan johtavista tutkimus- ja hoitopaikoista. Laatuun panostetaan ja sitä seurataan. Käytössä ovat tähystyskirurgian toiminnanohjausratkaisu ArtuX sekä potilaan käytettävissä oleva Omavointi.

– Kun ArtuXiin kertyy riittävästi tietoa, voidaan tehdä johtopäätöksiä onnistumisista ja kehityskohteista. Myös rutiinitoiminnot saadaan automatisoitua ja yhdenmukaistettua. ArtuXin avulla keräämme rekisterin, joka kertoo konkreettisesti potilastyytyväisyydestä sekä esimerkiksi uusintaleikkausten ja komplikaatioiden määrästä, kertoo NEO:n johtava lääkäri Jussi Rantanen.

– Käyttökokemukset ArtuXista ovat olleet positiivisia ja järjestelmää muokataan tarpeiden mukaan. On hienoa huomata, miten lääketieteen ja IT-alan ammattilaiset oppivat ymmärtämään toisiaan, sanoo anestesialääkäri Timo Miettinen.

Omavoinnin avulla taas kerätään hyödyllistä tietoa hoitoprosessista sekä tehdään jälkiseurantaa. Potilas voi mm. kirjata esitietonsa netissä sekä vastata kysymyksiin kuntoutumisesta, kivusta ja asiakastyytyväisyydestä.

logo_neo