Ohjelmistotyön johtaja

Kolme vuotta BCB Medicalilla työskennellyt Tapani Loikkanen on ollut ohjelmistoalalla lähes kaksikymmentä vuotta. Tapani vastaa SaaS-palveluista, eli työnkuvaan kuuluu tuotantoalustakehitystä, tuotantoon siirtoja, tuotteiden jatkokehitystä ja integraatiota muihin terveydenhoitoalan järjestelmiin.

– Olen mukana luomassa BCB Medicalilla olosuhteita, jotka mahdollistavat asiantuntijoidemme pysymisen huipulla kliinisen tiedon automaattisessa käsittelyssä ja analysoinnissa. Päiväkohtaisesti tämä vaatii nopeita ratkaisuja uusiin tilanteisiin, raudanlujia rutiineja toistuviin asioihin ja usein kädet savessa tekemistä. BCB:llä ehdoton vaatimus kaikkeen edellä mainittuun liittyen on huumorintaju. Nämä hommat minulle passaavat, joten olen viihtynyt erinomaisesti.

– Työssäni parasta on nähdä kollegoiden intohimo työnsä tekemiseen. Olen oppinut BCB Medicalin ihmisiltä paljon matkan varrella.

– BCB:llä on tarjota jokaiselle jotakin. Työmme parantaa ihmiselämää, ja terveydenhuollon laatudatan kerääjänä sekä ymmärtäjänä BCB on maailman mittakaavassa yksi parhaista. Alaan liittyvä ohjelmistoteknologia kehittyy vauhdilla, ja Suomessa olemme sen kansainvälisellä huipulla.