Asiakasvastaava

Eveliina Saario on ennen BCB:lle tuloa työskennellyt useamman vuoden sairaanhoitajana. Tämän lisäksi hän on tehnyt tutkimushoitajan töitä lääketutkimuksen parissa. Valmistuttuaan terveystieteiden maisteriksi hän kaipasi uusi haasteita työelämän saralla. Tie toi Eveliinan asiakasvastaavaksi BCB:lle.

– Valmistuin terveystieteiden maisteriksi Turun yliopistosta keväällä 2017 ja aloin etsiä uusia haasteita työurallani. Opiskelukaverini oli aloittanut työt BCB:llä ja kertoi minulle, että HUS-alueella olisi asiakasvastaavan paikka vapaana. Hän suositteli lämpimästi BCB:tä työnantajana ja innostuin heti kiinnostavasta työpaikasta.

– Olen viihtynyt BCB Medicalilla erinomaisesti. Pääsen tapaamaan eri erikoisalojen huippuammattilaisia ja tekemään yhteistyötä heidän kanssaan. Työ on positiivisella tavalla haastavaa, työpäivät ovat monipuolisia ja vaihtelevia. Yrityksen palvelukokonaisuus on erittäin mielenkiintoinen ja hyödyllinen. On hienoa olla osana terveydenhuollon laadun kehittämistä ja kokea työnsä merkitykselliseksi.

–  BCB:llä olen kokenut itseni tervetulleeksi heti ensimmäisestä työpäivästä lähtien. Työnantaja välittää työntekijöistään, työyhteisössä huolehditaan toisistaan ja apua saa aina sitä tarvitessaan. Lisäksi meillä on hauskaa töissä.