BCB Medical on Pohjoismaiden johtava kliinisen tiedon keräämiseen ja analysointiin keskittynyt yritys. Tavoitteenamme on mullistaa tapa, jolla kliininen tieto vaikuttaa ihmisten arkeen. Pyrimme auttamaan terveydenhuollon asiantuntijoita kehittämään uusia, elämää parantavia hoitomuotoja. Haluamme saada tiedon elämään, jotta me ja seuraavat sukupolvet voimme elää terveempinä.

Yhtiö sijaitsee Turussa ja muut toimistomme ovat Espoossa, Kuopiossa ja Oulussa. BCB:llä työskentelee yli 60 eri alojen ammattilaista ja olemme toimineet vuodesta 2003. Nyt tiimimme Turussa kaipaa lisävahvistusta:

SENIOR CLOUD ENGINEER

Tulet työskentelemään tärkeässä kokeneen pilviasiantuntijan roolissa yhtiön SaaS-osastolla. Olet tekijä, joka hallitsee ohjelmistojen kehitys- ja tuotantoympäristön hybridipilvessä. Kykenet sisäistämään olemassa olevan tuoteportfoliomme ja ymmärtämään sen alustaan kohdistamat suorituskykyyn, kustannustehokkuuteen ja tietosuojaan/tietoturvaan liittyvät vaatimukset. Kykyjesi ja kiinnostuksesi mukaan räätälöimme vastuualueesi enemmän ohjelmistotuotannon julkaisuvälineisiin (Continuous Delivery) tai kehitys- ja julkaisualustoihin keskittyväksi.

Raportointimielessä vastaat työstäsi tiiminvetäjälle ja yksikön johtajalle. Työkavereiksesi saat todella kokeneita ohjelmistotuotannon ja lääketieteen ammattilaisia höystettynä aina tarpeellisella määrällä uusia tulokkaita. Työpisteesi sijaitsee modernissa toimistossamme Turun Kupittaalla.

Odotamme sinulta

 • Aitoa halua toimia ja kehittyä pilviasiantuntijana
 • Vähintään kolmen vuoden ajalta kertyneitä näyttöjä
  1. hybridipilvessä tapahtuvan ohjelmistokehityksen tukemisesta ja tuotantoympäristön ylläpidosta (ks. avainsanat alempana)
  2. haastavien – laajojen teknisten kokonaisuuksien – ohjelmistoprojektien kehitykseen osallistumisesta toimintaympäristön tuen näkökulmasta
  3. toimimisesta ketteriä menetelmiä käyttävien tiimien tukena
  4. ymmärrystä tietokanta-, sovellusarkkitehtuuri- ja järjestelmäintegraatioista
 • Oma-aloitteisuutta sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja
 • Ymmärrystä mitä tarkoittavat asiakaspalvelumyönteisyys ja valmius tarttua asioihin ”kädet savessa” ja kasvuyhtiöhengessä
 • Soveltuvaa alan yliopisto- tai AMK-tutkintoa
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista viestintätaitoa

Sinulle tuttuja avainsanoja lähtökohtaisesti tässä järjestyksessä ovat:
Kubernetes, Azure, Linux, VMWare, tietoturva, tietosuoja, Continous Delivery, Agile

Tarjoamme kovaa työtä kovalle tekijälle. Lisäksi saat mielenkiintoisen työn sisällön nopeasti kasvavassa terveydenhuollon ohjelmistoyrityksessä, kilpailukyisen palkkauksen ja työsuhde-edut. Meidän kasvumme myötä sinulla on mahdollisuus edetä organisaatiossamme.

Kiinnostuitko? Toimi näin

Jätä hakemuksesi 30.1.2019 mennessä sähköpostilla rekrytointi@bcbmedical.com. Liitä hakemukseesi palkkatoiveesi sekä ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa SaaS-yksikön vetäjä Tapani Loikkanen, puh. 050 4867 954 tai sähköpostilla tapani.loikkanen@bcbmedical.com.