Haluatko saada tiedon elämään, jotta me ja seuraavat sukupolvet voimme elää terveempinä?

 BCB Medical on markkinoiden johtava kliinisen tiedon keräämiseen ja analysointiin keskittynyt yritys. Tavoitteenamme on mullistaa tapa, jolla kliininen tieto vaikuttaa ihmisten arkeen. Ainutlaatuinen palvelukokonaisuutemme muodostuu terveydenhuollon ammattilaisille suunnatuista tautikohtaisista rekistereistä, integraatioalustasta sekä BCB analytiikkapalvelusta, joka mahdollistaa kliinisen tiedon analysoinnin.

 BCB:llä työskentelee yli 80 eri alojen ammattilaista ja olemme toimineet vuodesta 2003. Yrityksemme kasvaa ja tiimimme Turussa kaipaavat lisävahvistusta. Haluatko lähteä rakentamaan parempaa huomista meidän kanssamme?

 

 SOFTWARE DEVELOPER

Tulet työskentelemään tärkeässä ohjelmistokehittäjän roolissa yhtiön ohjelmistokehityshankkeissa, toimituksissa ja ylläpidossa. Rooli on muokattavissa kykyjesi ja kiinnostuksesi mukaan. Työ BCB:llä on todellista tiimityötä, jossa ketterin menetelmin saavutamme huipputuloksia.

Huipputiimit ovat kuitenkin enemmän kuin osiensa summa. Pyrimme kehittämään jokaiselle tekijällemme oman erityisosaamisalueen, jossa edellytämme esimerkin näyttöä koko muulle yritykselle. Vastaat työstäsi tiiminvetäjälle ja yksikön johtajalle. Työpisteesi sijaitsee Turun Kupittaalla.

 

Sinulle tuttuja avainsanoja ovat:

Java, Groovy, Grails, MySQL, jQuery, Git, AngularJS, Javascript, MongoDB, Agile, Hibernate, DevOps, Bamboo, Jira (Atlassian), Docker, Kubernetes, Hive, Hadoop, Saas.

 

Odotamme sinulta

  • Ohjelmointitaitoja
  • Motivaatiota oppia uusia asioita
  • Aitoa halua toimia ja kehittyä oman osaamisalueesi ohjelmistokehittäjänä
  • Oma-aloitteisuutta sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja
  • Asiakaspalvelumyönteisyyttä, valmiutta tarttua asioihin ja toimia kasvuyhtiöhengessä
  • Kykyä ymmärtää yhtiön tavoitteita sekä kehittää DevOps-menetelmiä ja omaa osaamista tavoitteiden täyttämiseksi
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

 

Tarjoamme Sinulle matalan hierarkian työyhteisön sekä mielenkiintoisen työpaikan yhdessä nopeimmin kasvavassa terveydenhuollon IT-yrityksessä. Kilpailukykyisen palkkauksen ja mukavat työsuhde-edut. Pääset hyödyntämään aikaisempaa kokemustasi monipuolisesti ja saat olla tekemisissä omien alojensa huippuosaajien kanssa kasvavalla terveydenhuollon liiketoiminta-alueella. Kasvumme myötä sinulla on mahdollisuus edetä omaa urapolkua organisaatiossamme.

 

 

Kiinnostuitko? Toimi näin:

Jätä hakemuksesi 15.12.2019 mennessä sähköpostilla rekrytointi@bcbmedical.com.

Liitä hakemukseesi palkkatoiveesi sekä ansioluettelosi.

 

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Mikael Pesonius (CTO), +358 50 3493 928, (mikael.pesonius@bcbmedical.com)

Miia Suvanto (HR), +358 40 5120 244 (miia.suvanto@bcbmedical.com)