BCB Medical on Pohjoismaiden johtava kliinisen tiedon keräämiseen ja analysointiin keskittynyt yritys. Tavoitteenamme on mullistaa tapa, jolla kliininen tieto vaikuttaa ihmisten arkeen. Pyrimme auttamaan terveydenhuollon asiantuntijoita kehittämään uusia, elämää parantavia hoitomuotoja. Haluamme saada tiedon elämään, jotta me ja seuraavat sukupolvet voimme elää terveempinä.

Yhtiö sijaitsee Turussa ja muut toimistomme ovat Espoossa, Kuopiossa ja Oulussa. BCB:llä työskentelee yli 60 eri alojen ammattilaista ja olemme toimineet vuodesta 2003. Nyt tiimimme Turussa kaipaa lisävahvistusta:

SENIOR SOFTWARE DEVELOPER

Hyvät tyypit pääsevät BCB:llä tekemään sitä, mitä parhaiten osaavat. Työskentelet sinulle sopivassa roolissa ohjelmistokehityksessä, ja saat tueksesi osaavat ja mukavat kollegat, joilta voit oppia lisää ja joille voit jakaa omaa osaamistasi. Sinulla on myös mahdollisuus edetä urapolullasi. Työ BCB:llä on todellista tiimityötä, jossa ketterin menetelmin saavutamme huipputuloksia.

Olet tekijä, joka hallitsee Javalla tapahtuvan ohjelmistokehityksen ja osaa tai haluaa oppia tekemään sen hybridipilvessä kontteja (container) hyödyntäen. Ymmärrät tuoteportfolioomme kohdistuvat lääketieteelliset ja tietosuojaan/tietoturvaan liittyvät vaatimukset. Kykyjesi ja kiinnostuksesi mukaan räätälöimme vastuualueesi keskittyneeksi joko enemmän ohjelmistotuotannon julkaisutekniikoihin (Continous Delivery) tai lääketieteellisten vaatimusten arkkitehtuurillisiksi ratkaisuiksi ja käyttöliittymiksi muuttamiseen.

Vastaat työstäsi tiiminvetäjälle ja yksikön johtajalle. Työkavereiksesi saat todella kokeneita ohjelmistotuotannon ja lääketieteen ammattilaisia höystettynä aina tarpeellisella määrällä uusia tulokkaita. Työpisteesi sijaitsee modernissa toimistossamme Turun Kupittaalla.

Odotamme sinulta

  • aitoa halua toimia ja kehittyä huippuohjelmistokehittäjänä
  • hyviä vuorovaikutustaitoja ja oma-aloitteisuutta
  • vähintään kolmen vuoden ajalta kertyneitä näyttöjä: ohjelmointitaidoista, erityisesti Java-ympäristön hallintaa, haastavien ja laajojen teknisten kokonaisuuksien ohjelmistoprojektien kehitykseen osallistumisesta, toimimisesta ohjelmistokehitystiimeissä, jotka käyttävät ketteriä menetelmiä sekä tietokanta-, sovellusarkkitehtuuri- ja järjestelmäintegraatio-osaamisesta
  • asiakaslähtöisyyttä, ongelmanratkaisukykyä ja valmiutta tarttua asioihin kasvuyhtiöhengessä
  • soveltuvaa alan yliopisto- tai AMK-tutkintoa
  • sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista kommunikointikykyä

Sinulle tuttuja avainsanoja lähtökohtaisesti tässä järjestyksessä ovat:

Java, React, Groovy, Grails, MySQL, MongoDB, Docker, Kubernetes, Microservice, Continous Delivery, Agile  jQuery, Git, AngularJS, Javascript, Spring, Hibernate

Tarjoamme haastavan työn kovalle tekijälle nopeasti kasvavassa terveydenhuollon ohjelmistoyrityksessä, kilpailukyisen palkkauksen ja työsuhde-edut. Meidän kasvumme myötä sinulla on mahdollisuus edetä organisaatiossamme.

Kiinnostuitko? Toimi näin

Jätä hakemuksesi 31.5.2019 mennessä sähköpostilla rekrytointi@bcbmedical.com. Liitä hakemukseesi palkkatoiveesi sekä ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa SaaS-yksikön vetäjä Tapani Loikkanen, puh. 050 4867 954 tai sähköpostilla tapani.loikkanen@bcbmedical.com.