Haluatko saada tiedon elämään, jotta me ja seuraavat sukupolvet voimme elää terveempinä?

BCB Medical on Pohjoismaiden johtava kliinisen tiedon keräämiseen ja analysointiin keskittynyt yritys. Tavoitteenamme on mullistaa tapa, jolla kliininen tieto vaikuttaa ihmisten arkeen. Pyrimme auttamaan terveydenhuollon asiantuntijoita kehittämään uusia, elämää parantavia hoitomuotoja.

Yhtiö sijaitsee Turussa ja muut toimistomme ovat Espoossa, Oulussa ja Kuopiossa. BCB:llä työskentelee yli 80 eri alojen ammattilaista ja olemme toimineet vuodesta 2003. Yrityksemme kasvaa ja tiimimme Turussa kaipaavat lisävahvistusta.

 

SENIOR SOFTWARE DEVELOPER

Tulet työskentelemään huippuosaajana ohjelmistokehittäjän roolissa yhtiön ohjelmistokehityshankkeissa, toimituksissa ja ylläpidossa. Rooli on muokattavissa kykyjesi ja kiinnostuksesi mukaan. Työ BCB:llä on todellista tiimityötä, jossa ketterin menetelmin saavutamme huipputuloksia. Huipputiimit ovat kuitenkin enemmän kuin osiensa summa. Pyrimme kehittämään jokaiselle tekijällemme oman erityisosaamisalueen, jossa edellytämme esimerkin näyttöä koko muulle yritykselle. Vastaat työstäsi tiiminvetäjälle ja yksikön johtajalle. Työpisteesi sijaitsee Turun Kupittaalla.

Sinulle tuttuja avainsanoja ovat:

Java, React, Groovy, Grails, Docker, Kubernetes, Micronaut, Azure, Git, MySQL, MongoDB, DevOps, CI/CD, mikropalveluarkkitehtuuri, pilviteknologiat

Odotamme sinulta

  • Kokemusta haastavista ohjelmistokehityshankkeista
  • Motivaatiota oppia uusia asioita
  • Aitoa halua toimia ja kehittyä oman osaamisalueesi ohjelmistokehittäjänä
  • Kykyä toimia osana ketterän kehityksen tiimiä
  • Oma-aloitteisuutta sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja
  • Asiakaspalvelumyönteisyyttä, valmiutta tarttua asioihin ja toimia kasvuyhtiöhengessä
  • Kykyä ymmärtää yhtiön tavoitteita sekä kehittää DevOps-menetelmiä ja omaa osaamista tavoitteiden täyttämiseksi
  • Aitoa kiinnostusta terveydenhuollon kehittämiseen
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Tarjoamme Sinulle matalan hierarkian työyhteisön sekä mielenkiintoisen työpaikan yhdessä nopeimmin kasvavassa terveydenhuollon IT-yrityksessä. Kilpailukykyisen palkkauksen ja mukavat työsuhde-edut. Pääset hyödyntämään aikaisempaa kokemustasi monipuolisesti ja saat olla tekemisissä omien alojensa huippuosaajien kanssa kasvavalla terveydenhuollon liiketoiminta-alueella. Kasvumme myötä sinulla on mahdollisuus edetä omaa urapolkua organisaatiossamme.

 Kiinnostuitko? Toimi näin:

Jätä hakemuksesi 15.12.2020 mennessä sähköpostilla rekrytointi@bcbmedical.com.

Liitä hakemukseesi palkkatoiveesi sekä ansioluettelosi.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Mikael Pesonius (CTO), +358 50 3493 928, (mikael.pesonius@bcbmedical.com)