Tehtävässä on olennaista ymmärtää miten terveydenhuoltoalan käyttäjät haluavat tiedon liikkuvan eri sairaanhoitojärjestelmän välillä. Tehtävässä pääset bittitasolla tarkastelemaan tietovirtoja esim. ajanvaraus-, leikkaushoito-, kanta-, laaturekisteri-integraatioita, sekä perehtymään useiden eri järjestelmätoimittajien integraatioratkaisuihin. Asiakaskohtaisen tarpeen ja teknisen ymmärryksen lisäksi ymmärrät ohjelmistojen rakenteita ja integraatiomahdollisuuksia. Mahdollisesti osaat vähän koodata tai ainakin ymmärrät koodauksesta jotakin. Pidät erilaisista ihmisistä, jonka lisäksi kykenet yhteisymmärryksessä hoitotyön ammattilaisten ja tekniikan gurujen kanssa varmistamaan järjestelmien mahdollisuudet & toimivuuden. Osaat myös aikatauluttaa yhteisiä integraatioprojekteja.

 

Työ BCB:llä on todellista tiimityötä, jossa ketterin menetelmin rakennamme ja parannamme tulevaisuuden sairaanhoitoa kehittämällä keskenään keskustelevia tietojärjestelmiä. Huipputiimimme ovat enemmän kuin osiensa summa. Asiantuntijamme niin asiakasrajapinnassa kuin myös koodauspuolella haluavat yhdessä kehittää ja parantaa tietojärjestelmiä, sekä niiden välistä tiedonvaihtoa.

 

Arvostamme BCB:llä myös yksilön osaamista ja kehittymistä. Mahdollistamme jokaiselle tekijällemme oman erityisosaamisalueen, jossa yksilöt voivat kasvaa ja olla tulevaisuudessa muille esimerkkinä.

Tehtävässä vastaat työstäsi tiiminvetäjälle ja yksikön johtajalle. Työpisteesi sijaitsee Espoon Leppävaarassa.

 

Sinulle tuttuja avainsanoja ovat:

Asiakaspalvelu, HL7, FHIR, järjestelmäintegraatiot, IT-ala, huolellisuus, vastuullisuus, vuorovaikutustaidot, ongelmanratkaisutaito, tietokantaosaaminen, koodinlukutaito, koodaus.

 

Odotamme sinulta:

  • Terveydenhuoltoalan integraatioiden osaamista ja tuntemusta
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä ja kiinnostusta tekniseen ongelmanratkaisuun
  • Avoimuutta, reipasta ja asiakaslähtöistä asennetta
  • Hyviä kommunikointitaitoja
  • Asiakaspalvelumyönteisyyttä, valmiutta tarttua asioihin ja toimia kasvuyhtiöhengessä
  • Kykyä ymmärtää yhtiön tavoitteita sekä kehittää menetelmiä ja omaa osaamista tavoitteiden täyttämiseksi
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Tarjoamme Sinulle matalan hierarkian työyhteisön sekä mielenkiintoisen työpaikan yhdessä nopeimmin kasvavassa terveydenhuollon IT-yrityksessä. Tarjoamme joustavat työajat sekä kilpailukyisen palkkauksen ja mukavat työsuhde-edut. Pääset hyödyntämään aikaisempaa kokemustasi monipuolisesti ja saat olla tekemisissä omien alojensa huippuosaajien kanssa kasvavalla terveydenhuollon liiketoiminta-alueella. Kasvumme myötä sinulla on mahdollisuus edetä omalla urapolullasi organisaatiossamme.

 

Kiinnostuitko? Toimi näin:

Jätä hakemuksesi 1.3.2020 mennessä sähköpostilla rekrytointi@bcbmedical.com.

Liitä hakemukseesi palkkatoiveesi sekä ansioluettelosi.

 

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Jaakko Erjanti (CPO), +358 20 7299 824 (jaakko.erjanti@bcbmedical.com)

Miia Suvanto (HR), +358 40 5120 244 (miia.suvanto@bcbmedical.com)