BCB Medical on mukana tapahtumassa Sote-tiedolla johtaminen – esimerkkinä IBD:n hoidon laadun kehittäminen, joka järjestetään tiistaina 6.11.2018, Helsingissä.

Järjestelmällinen datan keruu on tärkeää koko terveydenhuollossa. Hoitorekistereitä voidaan käyttää eri tautien ehkäisyn ja hoidon kehittämiseen.

Sote-tiedolla johtaminen – esimerkkinä IBD:n hoidon laadun kehittäminen -tapahtumassa käsitellään hoidon laadun mittaamista, kuinka hoidon laatua ja vaikuttavuutta voidaan seurata, IBD-potilaiden hoidon seurannan tilannetta Suomessa, hoitorekistereiden käyttöä sekä esimerkkinä IBD-hoitoketjua. Tapahtumassa esitellään uusia työkaluja IBD-potilaan seurantaan.

Tapahtuma järjestetään tiistaina 6.11.2018 klo 16.30 – 21 Alma-Talossa (Alvar Aallon katu 3 C, Helsinki).

Tapahtuman kohderyhmä on gastroenterologian-, gastrokirurgian-, sisätautien- ja pediatrian erikoislääkärit ja erikoistumassa olevat lääkärit sekä päättäjät. Tilaisuus on maksuton, mutta paikkoja on rajoitetusti.

ILMOITTAUDU TILAISUUTEEN

Tutustu tilaisuuden ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan