BCB Medical, Pohjoismaiden johtava lääketieteellisen tiedon keräämiseen ja analysointiin keskittynyt yritys, on nimittänyt hallituksensa uudeksi puheenjohtajaksi Birgitta Stymne Göranssonin (MBA, MSc).

Stymne Göransson on kokenut hallitusammattilainen, joka kuuluu useiden ruotsalaisten ja kansainvälisten yritysten hallituksiin. Hänellä on yli 25 vuoden kokemus erilaisista johtotehtävistä (CEO, COO, CFO) usealla toimialalla lääketeollisuudesta ja terveydenhuollosta aina vähittäiskauppaan, kuluttajatuotteisiin ja B2B-palveluihin. Hän työskentelee myös eurooppalaisten sijoittajien ja pääomasijoitusrahastojen neuvonantajana.

Stymne Göranssonilla on tärkeä rooli BCB:n kansainvälisen kasvun tukemisessa, ja hän johtaa yrityksen kasvustrategian kehittämistä.

– Olen iloinen saadessani liittyä BCB:n tiimiin. Olen vakuuttunut siitä, että niin sanotulla real-world-datalla ja tiedon hyödyntämisellä on entistä suurempi merkitys sekä arvoperusteisessa terveydenhuollossa että lääketeollisuudessa. BCB Medical on osoittanut, että sillä on potentiaalia kasvaa kansainväliseksi menestystarinaksi. Toivon, että voimme yhdessä kasvattaa yritystä ja asiakaskuntaamme, mutta myös kehittää uusia sovelluksia ja palveluita tiedon hyödyntämiseen. Yhtiö on valmis ottamaan seuraavan askeleen päämarkkinansa ulkopuolelle, Stymne Göransson sanoo.

– Olemme todella onnekkaita voidessamme toivottaa Birgittan tervetulleeksi BCB Medicalin tiimiin. Hänen laaja kansainvälinen kokemuksensa ja verkostonsa ovat meille suuri etu, ja olen varma, että ne auttavat meitä kasvussamme. Hänen avullaan jatkamme työtä yhteistyökumppaniemme kanssa ja kehitämme strategiaa, joka asemoi BCB Medicalin kerätyn kliinisen tiedon ja arvoperusteisen terveydenhuollon ekosysteemin huipulle, sanoo BCB Medicalin toimitusjohtaja Petteri Viljanen.