Sitrassa vanhempana neuvonantajana työskentelevä Antti Larsio on nimitetty BCB Medicalin hallitukseen.

Antti Larsio on yksi Suomen kokeneimpia ja arvostetuimpia Health IT -osaajia. Hän on toiminut viime vuosina neuvonantajana, muun muassa sairaanhoitopiireille ja ministeriöille, koskien SOTE-uudistusta sekä siihen liittyvää lainsäädäntöä ja kansallista tietojärjestelmäarkkitehtuuria. Larsio on aiemmin työskennellyt mm. HUS:n tietohallintojohtajana, Soneran tietohallintojohtajana, Microsoftin teknologiajohtajana ja Intersystemsin asiakasjohtajana.

– Antti Larsio tulee vahvistamaan hallitustamme ja siten koko yhtiötä tuoden mukanaan valtavan määrän kokemusta ja näkemystä. Olemme erittäin tyytyväisiä, että saamme näin merkittävän vahvistuksen joukkueeseemme, korostaa BCB:n toimitusjohtaja Petteri Viljanen.

Antti Larsio kokee BCB:n olevan erittäin mielenkiintoisessa kasvuvaiheessa.

– BCB:llä on alusta asti ollut oikea asenne tekemiseen: kliinistä dataa on kerätty koko historian ajan laadukkaasti, ja datapohja on laajentanut valtavasti. Se on pohja, jonka päälle on hyvä rakentaa kansainvälistymisen mahdollisuuksia. Mielestäni BCB toimii juuri sellaisella alueella, jossa näen suomalaisten yritysten kasvavan. Kilpailu alalla on kovaa, mutta asetelmat ovat hyvät, Larsio sanoo.