BCB Medical on Pohjoismaiden johtava kliinisen tiedon keräämiseen ja analysointiin keskittynyt yritys. Tavoitteenamme on mullistaa tapa, jolla kliininen tieto vaikuttaa ihmisten arkeen. Pyrimme auttamaan terveydenhuollon asiantuntijoita kehittämään uusia, elämää parantavia hoitomuotoja. Haluamme saada tiedon elämään, jotta me ja seuraavat sukupolvet voimme elää terveempinä.

Yhtiö sijaitsee Turussa ja muut toimistomme ovat Espoossa, Kuopiossa ja Oulussa. BCB:llä työskentelee yli 60 eri alojen ammattilaista ja olemme toimineet vuodesta 2003. Nyt tiimimme Turussa kaipaa lisävahvistusta:

SOFTWARE DEVELOPER

Tulet työskentelemään ohjelmistokehittäjän roolissa yhtiön tuotteiden SaaS-kehityksessä. Olet tekijä, joka tuntee Javalla tapahtuvan ohjelmistokehitykseen. Toivomme sinun joko osaavan alkeet tai haluavan oppia lisää, kuinka ohjelmistokehitystä tehdään hybridipilvessä kontteja (container) hyödyntäen.

Ymmärrät tuotteisiimme kohdistuvat lääketieteelliset ja tietosuojaan/tietoturvaan liittyvät vaatimukset. Aloitat puhtaassa ohjelmistokehityksessä ja kykyjesi sekä kiinnostuksesi mukaan räätälöimme jatkossa vastuualueesi esimerkiksi enemmän ohjelmistotuotannon julkaisutekniikoihin (Continous Delivery) liittyväksi tai keskittyväksi lääketieteellisten vaatimusten arkkitehtuurillisiksi ratkaisuiksi muuttamiseen.

Raportointimielessä vastaat työstäsi tiiminvetäjälle ja yksikön johtajalle. Työkavereiksesi saat todella kokeneita ohjelmistotuotannon ja lääketieteen ammattilaisia höystettynä aina tarpeellisella määrällä uusia tulokkaita. Työpisteesi sijaitsee modernissa toimistossamme Turun Kupittaalla.

Odotamme sinulta

 • Aitoa halua toimia ohjelmistokehittäjänä ja kehittyä itse kohti huippua
 • Vähintään vuoden ajalta kertyneitä näyttöjä
  1. ohjelmointitaidoista, erityisesti Java-ympäristön hallintaa (ks. avainsanat alempana)
  2. ohjelmistoprojekteihin osallistumisesta
  3. toimimisesta ohjelmistokehitystiimeissä, jotka käyttävät ketteriä menetelmiä
  4. tietokanta-, sovellusarkkitehtuuri- ja järjestelmäintegraatio-osaamisesta
 • Oma-aloitteisuutta sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja
 • Ymmärrystä mitä tarkoittavat asiakaspalvelumyönteisyys ja valmius tarttua asioihin ”kädet savessa” ja kasvuyhtiöhengessä
 • Soveltuvaa alan yliopisto- tai AMK-tutkintoa
 • Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista viestintätaitoa

Sinulle tuttuja avainsanoja lähtökohtaisesti tässä järjestyksessä ovat:

Java, Groovy, Grails, MySQL, MongoDB, Docker, Kubernetes, Microservice, Continous Delivery, Agile  jQuery, Git, AngularJS, Javascript, Spring, Hibernate

Tarjoamme työtä tekijälle. Lisäksi saat mielenkiintoisen työn sisällön nopeasti kasvavassa terveydenhuollon ohjelmistoyrityksessä, kilpailukyisen palkkauksen ja työsuhde-edut. Meidän kasvumme myötä sinulla on mahdollisuus edetä organisaatiossamme.

Kiinnostuitko? Toimi näin

Jätä hakemuksesi 15.1.2019 mennessä sähköpostilla rekrytointi@bcbmedical.com. Liitä hakemukseesi palkkatoiveesi sekä ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa SaaS-yksikön vetäjä Tapani Loikkanen, puh. 050 48 67 954 tai sähköpostilla tapani.loikkanen@bcbmedical.com