Otsikoissa

16.01.2017

Lue lisää >>

PSSHP vahvistaa hoidon laadun seurantaa

22.11.2016

Lue lisää >>

BCB Medical on Suomen nopeimmin kasvava terveydenhuollon IT-toimittaja

15.11.2016

Lue lisää >>

BCB:n järjestelmä valittiin sairaaloiden laadun vertailuun

24.10.2016

Lue lisää >>

BCB Medical Oy sai Kauppalehden Kasvaja-sertifikaatin

Uutisarkisto >>

Me olemme BCB

Oppaasi hoitopolkujen maailmassa

BCB Medical on terveydenhuollon tietojärjestelmätoimittaja. Järjestelmämme on kehitetty hoitopolkujen toiminnanohjaukseen ja ne ovat apuna lääkärien sekä hoitohenkilökunnan jokapäiväisessä työssä potilaiden parhaaksi. Toimimme tiedonhallinnan maailmassa oppaanasi ja tuomme hoitopolkujen tueksi vahvan kolmikon: tehokkuuden, hoidon laadun ja vaikuttavuuden seurannan sekä tiedon vertailtavuuden.


Aloita matka kanssamme >>

Tule meille töihin

polkusi on valmis

BCB Medical Oy on terveydenhuollon laaturekisterien kiistaton markkinajohtaja Suomessa. Haluamme jatkaa valitsemallamme polulla laaturekisterien erityisosaajana, joka aidosti kuuntelee asiakkaitaan ja tekee sen mitä lupaa.


Lue lisää »

Oikealla polulla

Hoitohenkilökunnan ja potilaiden parhaaksi

Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa osoitamme, että terveydenhuolto ja IT voivat puhua samaa kieltä. Tärkein asiakkaillemme esittämämme kysymys on: mitä tarvitsette? Keskustellaan, kuunnellaan ja kehitetään yhdessä. Tarinamme alkaa siitä.


Tutustu asiakkaidemme tarinoihin >>

Hoitopolku-
ratkaisumme

Käyttäjäystävällisyyttä ja laatua

Olemme kehittäneet hoitoketjujen toiminnanohjausratkaisumme asiakaslähtöisesti yhteistyössä eri erikoisalojen huippulääkärien kanssa. Tuomme hoitopolkuihin mukaan tehokkuuden, hoidon laadun ja vaikuttavuuden seurannan sekä tiedon vertailtavuuden.

Katso, kuinka voimme auttaa >>

Palvelumme matkallasi

Soljuvaa yhteistyötä

Haluamme varmistaa, että hoitopolkujen toiminnanohjausratkaisujemme lisäksi saat meiltä kaiken tarvitsemasi palvelun – oli se sitten projektinjohto-, koulutus-, ylläpito-, vanhan datan konvertointi- tai integraatiopalvelua.


Näin aloitat sujuvasti matkan kanssamme >>