BCB Medical on kuudennen kerran mukana Deloitten Technology Fast 50 -listalla Suomessa. Tänä vuonna sijainti listalla on 41. liikevaihdon kasvun ollessa yli 115 prosenttia. Deloitte kokoaa 50 viimeisen neljän vuoden aikana eniten kasvanutta teknologiayritystä listalleen.

– Olemme mukana listalla jo kuudetta kertaa peräkkäin. Lista perustuu liikevaihdon kasvuun viimeisen neljän vuoden osalta, joten mukana olo kertoo kestävästä kasvusta. Kasvu auttaa ennen kaikkea meitä palvelemaan asiakkaitamme paremmin, toteaa BCB Medicalin toimitusjohtaja Petteri Viljanen.

BCB Medical on saanut taustavoimiinsa tänä vuonna kaksi merkittävää sijoittajaa. Ruotsalainen Standout Capital ja Suomen valtion omistama pääomasijoitusyhtiö Tesi tekivät sijoituksen kesällä BCB Medicaliin. Uusien omistajien avulla BCB Medical vahvistaa kasvuaan Suomessa sekä vie hoidon laadun vertailuun kehitetyt rekisterit kansainvälisille markkinoille.

– Voimme palvella suomalaista terveydenhuoltoa entistä paremmin sekä investoida kliinisen tiedon analysointiin ja vertailuun liittyviin palveluihin. Laaturekisterien tarkoituksena on, että potilas saa parhaisiin käytäntöihin perustuvaa hoitoa, riippumatta siitä missä päin Suomea hoitoa annetaan. Tuomme markkinoille myös uusia palveluita tiedon jatkojalostamiseen, Viljanen sanoo.

Deloitten Technology Fast 50 -ohjelmassa etsittiin jo kahdennentoista kerran Suomen nopeimmin kasvavia teknologiayrityksiä. Listauksessa kasvun mittarina käytettiin liikevaihdon kasvua viimeisen neljän vuoden (2012–2015) ajalta. www2.deloitte.com/fi/fi

Lue lisää:
Deloitte, Technology Fast 50 
BCB Medical, Tule meille töihin