Alkanut syksy on tuonut BCB Medicalin toimintaan uusia, erittäin positiivisia tuulia, kun ruotsalainen Standout Capital ja Suomen valtion omistama pääomasijoitusyhtiö Tesi ovat lähteneet taustavoimiksi yritykseen.

BCB Medicalin kliinisiä, tautikohtaisten laaturekistereitä on otettu käyttöön viime vuosina kiihtyvää tahtia Suomen eri sairaanhoitopiireissä. Potilastietojärjestelmien tueksi kehitettyjen laaturekisterien avulla kyetään digitalisoimaan potilaiden hoitopolkuja tautikohtaisesti sekä keräämään, analysoimaan ja vertailemaan hoidon laatuun ja vaikuttavuuteen liittyvää rakenteellista tietoa aivan uudella tasolla.

Laaturekisterien jatkuva kehittäminen vaatii resursseja ja uutta osaamista. Nyt tehdyn sijoituksen avulla voimmekin palvella suomalaista terveydenhuoltoa entistäkin paremmin. Voimme vastata laaturekisterien voimakkaasti kasvaneeseen kysyntään sekä investoida kliinisen tiedon analysointiin ja vertailuun liittyviin palveluihin. Aiomme lanseerata myös uusia palveluita tiedon jatkojalostamiseen

Uutiskirjeeseemme olemme koonneet ajankohtaisia uutisia, toivottavasti viihdyt sen parissa.

Mukavaa syksyn alkua,
Petteri Viljanen
toimitusjohtaja
petteri.viljanen@bcbmedical.com

Lue koko uutiskirje täältä